Posjeta Zagrebu

                                                                           

Prije svega želim vam sretnu Novu 2018. godinu. Da vam se  sve želje  ispune i ako je to u većini slučajeva nemoguće jer život je takav da nam baš ne servira sve želje na dlanu. Svi se nadamo nekim promjenama na bolje, pravimo planove, pokušavamo da se riješimo starih navika i loših sjećanja. Upravo je to ono što i ja radim. Najveći cilj u 2018. je pronaći svoj unutrašnji mir jer s tim sve počinje. Sačuvati svoju ljubav jer ona daje smisao nesavršenom svijetu. Steći nove i zadržati stare prijatelje jer prijateljstvo ostaje i kad ničeg drugog nema. I naravno slijediti svoje snove jer se mogu ostvariti ako u to čvrsto vjerujemo.




Imala sam želju početi pisati i s vama dijeliti male detalje iz svog života popraćene fotografijama. Više fotografijama  nego tekstom, jer to je ono što najviše volim i što me baš ispunjava. Ne znam kako je kod  vas ali ja strašno mnogo volim da se slikam. Mislim da oni koji me prate na Instagramu su to mogli već davno primijetiti.




Moja današnja objava je vezana za Zagreb, prelijepi grad koji smo posjetili krajem godine. Najveći razlog posjete je bio advent koji  i ove godine proglašen kao najljepši u Europi.



Advent, Zagreb

Jedina mana je bila što smo kasno krenuli na put i što je tolika gužva bila da nismo uspjeli sve da vidimo i uslikamo. Nadoknadit ćemo to sljedeće godine :) 

                                                                  

Zagreb u adventsko vrijeme nudi mnogo manifestacija i događaja koji će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Mnogo zabave, dobre hrane i predivan ambijent rijetko nekog mogu ostaviti ravnodušnim.


Što se tiče mog outfita, moglo bi se reći da je više poslovan, što se vidi iz priloženog. Obukla sam kaput koji sam kupila  prije dvije godine u H&M  a ispod njega ONLY košulja.



                                 Moj poprilično tamni outfit je krasila divna Lovely bags torba.




I naravno kako da prođe posjeta Zagrebu a da se ne posjeti trgovačko zabavni centar Arena i ne obavi barem jedan mali shoping :) 




Toliko od mene za danas.
 Nadam se da vam se moj post dopao. Želim vam ugodan i lijep ostatak dana.









Comments

  1. Replies
    1. Hvala puno draga Tamara :* trebat će mi :D pusaa

      Delete
  2. Divne fotografije Aida. Bravo! 👌💖

    ReplyDelete
  3. Kakav tekst kakve slike, ocena 10+ draga, jedva cekam sledeciii😍👌❤️❤️❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno lijepa moja na tako divnom komplimentu bas puno znaci.ljubim teee:*

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Super fotke. Samo naprijed :)

    ReplyDelete
  6. Nikad nisam bila u Zagrebu, ali želim da posetim. Ti si predivna! Outfit mi se mnogo dopada :D :*
    http://justvioleta.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na divnom komplimentu draga :* Zagreb je predivan grad stvarno ga volim a imam i drage prijatelje tamo sto ga jos cini ljepsim hehe :* Hej sta znas, mozda se jednog dana i skupa tamo sretnemo hehe :* pusaaaa

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

OOTD-Sassy Classy Tote-Bag